Breng je visie tot leven met onze grafische oplossingen

Mock-up van ActiveBody graphics, ontworpen door UrWeb. Het merklogo van ActiveBody wordt getoond op visitekaartjes, een zakelijke brief, een enveloppe en een iPhone. Het logo bevat het kenmerkende blad, paddenstoel en een herhalend plusje, dat vitaliteit en groei vertegenwoordigt.

Print oplossingen

Verzorgde ontwerpen die klaar zijn om gedrukt te worden.
Vistaprint is een geweldige plek om ontwerpen te laten drukken.
Klik op elk item om het product te bekijken.

Digitale oplossingen

Samengestelde ontwerpen die worden geleverd als kant-en-klare bestanden.

Instagram Highlight Cover – €30
Op maat gemaakte omslagen voor jouw Instagram Highlights serie.

Social Media Profiel Foto – €45
Een perfect opgemaakte profielfoto voor sociale media platformen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok, YouTube, enz.

Social Media Banner – €120
Maak meteen indruk met een Facebook, LinkedIn, YouTube of Google bannerafbeelding voor je bedrijf.

Logo voor speciale gelegenheden – €400
Ideaal voor verjaardagen, kerstmis en meer.

Infographics – Aangepaste prijs
Visuele informatiepresentatie met illustraties, grafieken en tekst om complexe gegevens helder en beknopt over te brengen.

Aanpassen van Graphic – Aangepaste prijs
Maak de nodige aanpassingen aan een bestaande afbeelding.

*Maatwerk is mogelijk. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Grafisch ontwerp proces

1: Conceptualisatie en ontwerpstrategie

In deze fase bespreken we je doelen en wensen voor het grafische project. We analyseren je merkidentiteit en visie om een ontwerpstrategie te ontwikkelen die je boodschap effectief communiceert. We brainstormen over creatieve concepten en schetsen mogelijke ontwerprichtingen.

Met de ontwerpstrategie als leidraad, creëren we verschillende grafische concepten en prototypes. We vertalen je ideeën naar visuele elementen, zoals logo’s, afbeeldingen en lay-outs. We richten ons op het creëren van een unieke en herkenbare grafische identiteit die past bij je merk.

We presenteren de concepten aan jou en luisteren naar je feedback. We werken samen om de ontwerpen te verfijnen en aan te passen volgens je voorkeuren en suggesties. Ons doel is om ervoor te zorgen dat het grafische materiaal nauwkeurig weergeeft wat je wilt communiceren en de gewenste uitstraling heeft.

Zodra de ontwerpen zijn goedgekeurd, gaan we over tot de definitieve productie. We creëren hoogwaardige grafische bestanden die klaar zijn voor gebruik, of het nu gaat om drukwerk, digitale media of andere toepassingen. We zorgen ervoor dat de grafische elementen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

We leveren de definitieve grafische bestanden aan jou volgens de afgesproken specificaties. We kunnen je helpen met de implementatie van de grafische elementen op verschillende platforms, zoals je website, sociale media en drukwerk. We zorgen ervoor dat je grafische materialen consistent en professioneel worden gepresenteerd.

Uitgelichte grafische ontwerp projecten

Contacteer Ons

We beantwoorden graag je vragen en willen je helpen om succesvol te zijn.
Neem gerust contact met ons op.

Jouw foto
Jouw foto
Chat openen
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?