Breng jouw verhaal tot leven

Breng jouw verhaal tot leven

Fotografie

Video

Web Animatie

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een fotoshoot, video of webanimatie?

De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type video, de duur ervan, vervoerskosten, benodigde apparatuur en technologie. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Wat is inbegrepen in onze fotoshoots?

Onze fotoshoots omvatten gewoonlijk 25, 50 of 100 bewerkte foto’s, afhankelijk van het gekozen pakket. We zorgen ervoor dat de foto’s professioneel zijn bewerkt en van hoge kwaliteit zijn.

Bieden jullie videoproductie voor lange video's aan?

We richten ons voornamelijk op het maken van korte video’s. Als je echter specifieke vereisten hebt voor lange video’s, neem dan contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen doen.

Wat zijn de levertijden voor content creatie?

Levertijden variëren afhankelijk van het project. We streven ernaar om projecten zo snel mogelijk af te ronden zonder de kwaliteit in gevaar te brengen. Neem contact met ons op voor een schatting van de levertijd voor jouw specifieke project.

Kunnen jullie meerdere locaties voor een fotoshoot regelen?

Ja, we kunnen fotoshoots op meerdere locaties regelen. Neem contact met ons op om de details te bespreken en een offerte te ontvangen.

Content creatie proces

1: Concept en planning

Bij het begin van elk project onderzoeken we het doel van de content en identificeren we de doelgroep. We ontwikkelen creatieve ideeën die deze doelen ondersteunen en een plan voor opnamen, locaties en benodigde materialen.

Met het plan in de hand voeren we de opnamen uit, waarbij we zorgen voor variatie in perspectieven en shots. Hierbij brengen we het concept tot leven met onze visuele en technische expertise.

We selecteren de beste opnames en bewerken ze om visueel aantrekkelijke content te creëren. Indien nodig voegen we effecten, animaties of geluidselementen toe om de content te versterken.

We tonen de bewerkte content aan klanten of teamleden en luisteren naar hun feedback. We passen de content aan op basis van deze input om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet.

We werken de content bij volgens de feedback en vereisten en leveren het afgewerkte product in het gewenste formaat en de gewenste resolutie. Dit zorgt ervoor dat de content klaar is om te worden gebruikt voor de beoogde doeleinden.

Uitgelichte content creatie projecten

Contacteer Ons

We beantwoorden graag je vragen en willen je helpen om succesvol te zijn.
Neem gerust contact met ons op.

Jouw foto
Jouw foto
Chat openen
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?