Praat met ons

Creëer buzz op jouw
sociale kanalen

Social media beheer proces

1: Start gesprek

In dit eerste stadium zullen we samen met jou een diepgaand gesprek voeren. We willen begrijpen wat jouw doelstellingen zijn, welke doelgroep je wilt bereiken en welke boodschap je wilt overbrengen via je sociale mediakanalen.

Ons team zal uitvoerig onderzoek doen naar jouw branche, concurrenten en trends in social media. Dit helpt ons om te begrijpen wat er speelt in jouw markt en welke kansen er zijn om op te vallen.

Op basis van de verkregen inzichten zullen we een uitgebreid contentplan ontwikkelen. Dit omvat het identificeren van de juiste platforms, het bepalen van de frequentie van berichten en het vaststellen van de contentthema’s.

Nu gaan we aan de slag met het maken van boeiende content die aansluit bij jouw merk en doelstellingen. Dit kan variëren van tekstberichten en afbeeldingen tot video’s en infographics. We kunnen ook bestaande content optimaliseren voor sociale media.

Na het maken of optimaliseren van de content, zullen we deze op de geplande tijden plaatsen op de gekozen sociale mediaplatforms. We zorgen ervoor dat de content opvalt en de beoogde doelgroep bereikt.

 

Contacteer Ons

We beantwoorden graag je vragen en willen je helpen om succesvol te zijn.
Neem gerust contact met ons op.

Jouw foto
Jouw foto