Kies voor een
dynamische website die
meegroeit met jouw bedrijf

Een dynamische website, groeit mee met je bedrijf

Mock-up van een MacBook met de homepage van ActiveBody, een kinesitherapie praktijk. De tekst 'Herstel, Beweeg en Versterk met onze specialisten' en aantrekkelijke CTA-knoppen dragen bij aan de uitnodigende sfeer van de site.

Een partnerschap voor complete oplossingen

Een partnerschap voor complete oplossingen

Boost

€500-€1.500

Ontworpen om de online aanwezigheid van kleine bedrijven te boosten.

Responsief ontwerp
Basisfunctionaliteiten
Statische website met enkele pagina's
Basis SEO
Wordt gevonden op Google.
Opzet hosting en beveiliging
Exclusief jaarlijkse hosting- en domeinnaamkosten.
Optionele toevoegingen
Meertalige ondersteuning, boekingssysteem, webshop, ...

Growth

Vanaf €1.500

Ideaal voor bedrijven die willen groeien en hun merkbekendheid willen vergroten.

Responsief ontwerp
Geavanceerde functionaliteiten
Dynamische website met meerdere pagina's
Geavanceerde SEO
Top-Google ranking.
Opzet hosting en beveiliging
Exclusief jaarlijkse hosting- en domeinnaamkosten.
Optionele toevoegingen
Meertalige ondersteuning, ledengebieden, webshop, ...

Flex

Aangepaste prijs

Een aanpasbaar pakket voor unieke behoeften en grotere flexibiliteit.

Volledig op maat gemaakte functionaliteit en ontwerp
Extra modules en add-ons
Ondersteuning voor complexe zakelijke ondersteuning
Opzet hosting en beveiliging
Exclusief jaarlijkse hosting- en domeinnaamkosten.

Website proces

1: Start gesprek

Bij aanvang zitten we samen voor een diepgaand gesprek, waarin we luisteren naar jouw doelen, visie en specifieke vereisten. We verkennen je bedrijf, begrijpen je doelgroep en analyseren de gewenste functionaliteiten. Dit legt de basis voor een op maat gemaakt webdesign dat perfect aansluit bij jouw unieke behoeften.

In de tweede fase gaan we aan de slag met de informatie die we hebben verzameld. We ontwikkelen een doordachte strategie die gebaseerd is op jouw specifieke doelen, inclusief de gewenste websitefunctionaliteiten en -structuur. Dit legt de basis voor een naadloze online ervaring. Daarna creëren we een visuele blauwdruk met wireframes. Hierdoor krijg je alvast een tastbare preview van de lay-out en navigatie van je toekomstige website.

Nu begint het proces van het daadwerkelijk bouwen van je website. Ons ervaren team van ontwikkelaars zet de strategie en het ontwerp om in een interactieve online realiteit. We integreren de gewenste functionaliteiten, zorgen voor een soepele gebruikerservaring en zorgen ervoor dat elk detail perfect is uitgevoerd. Jouw website komt tot leven met code die op maat is gemaakt om jouw visie te vervullen.

Het moment waarop je hebt gewacht is aangebroken. We zorgen voor een naadloze overgang van de ontwikkelingsfase naar de live omgeving. Je website wordt gelanceerd met zorgvuldige aandacht voor details, compatibiliteit en functionaliteit. Nu is je online aanwezigheid officieel en klaar om indruk te maken op je doelgroep.

Ons engagement stopt niet bij de lancering. We begrijpen dat je website een evoluerend platform is. We blijven betrokken door regelmatige updates en onderhoud te bieden. Dit omvat het verhelpen van eventuele bugs, het up-to-date houden van software en het aanpassen van inhoud wanneer dat nodig is. We streven ernaar om jouw website altijd te laten voldoen aan de nieuwste standaarden en jouw bedrijf te ondersteunen in zijn groei en ontwikkeling.

Uitgelichte website projecten

Veelgestelde vragen

Wie is de eigenaar van de website die jullie bouwen?

Wij behouden het technische eigendom van de website die we voor onze klanten bouwen. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het technische beheer, de hosting, domeinregistratie en beveiliging van de website. Het is belangrijk op te merken dat onze klanten de eigenaren zijn van de inhoud en het concept van de website. Wij behouden enkel het technische eigendom vanwege de technische expertise die nodig is voor het beheer van de website. Dit zorgt ervoor dat we de website efficiënt kunnen onderhouden en beveiligen, terwijl onze klanten volledige controle hebben over de inhoud en het doel van hun website. Deze regeling is bedoeld om de technische stabiliteit en veiligheid van de website te waarborgen, terwijl onze klanten creatieve en inhoudelijke vrijheid behouden.

Wat gebeurt er als ik aanpassingen aan mijn website wil maken?

Als je aanpassingen aan je website wilt maken, kunnen wij dit voor je doen. We brengen hiervoor een uurtarief in rekening. Neem gewoon contact met ons op en we zullen je helpen met de gewenste wijzigingen.

Kan ik zelf inhoud toevoegen aan mijn website, zoals blogposts of portfolio-items?

Ja, we bieden toegang tot een Content Management Systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk inhoud kunt toevoegen, bewerken en bijwerken op je website. Dit omvat het plaatsen van nieuwe blogberichten, portfolio-items en andere informatie.

Hoe werkt het Content Management Systeem (CMS)?

Ons CMS is gebruiksvriendelijk en vereist geen technische kennis. We zullen je voorzien van instructies en training over hoe je het kunt gebruiken om inhoud toe te voegen en te beheren.

Kan ik hulp krijgen als ik vragen heb over het gebruik van het CMS?

Natuurlijk! We staan altijd klaar om je te ondersteunen. Als je vragen hebt over het gebruik van het CMS of hulp nodig hebt, neem dan gewoon contact met ons op.

Wat gebeurt er als ik extra functies of aanpassingen aan mijn website wil toevoegen?

Als je extra functies of aanpassingen aan je website wilt toevoegen, kunnen we dit voor je doen tegen een extra vergoeding. Neem contact met ons op om de gewenste wijzigingen te bespreken, en we zullen je informeren over eventuele extra kosten.

Betaal ik voor hosting en domeinregistratie?

Ja, we bieden hosting en domeinregistratie als onderdeel van onze service. Klanten betalen jaarlijks voor deze services, wat bijdraagt aan het technische beheer van de website.

Hoe zit het met de beveiliging van mijn website?

Wij zorgen voor de beveiliging van je website, inclusief updates en beveiligingsmaatregelen. Hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Wat is de geschatte doorlooptijd voor het bouwen van mijn website?

We streven ernaar om projecten binnen een redelijke termijn te voltooien, afhankelijk van de complexiteit en omvang van de website. We zullen een geschatte doorlooptijd opstellen tijdens ons overleg.

Welke soorten websites bouwen jullie?

We hebben ervaring met het bouwen van verschillende soorten websites, waaronder portfolio-websites, e-commerce sites, blogs en meer. Neem contact met ons op om te bespreken welk type website het beste bij jou past.

Contacteer Ons

We beantwoorden graag je vragen en willen je helpen om succesvol te zijn.
Neem gerust contact met ons op.

Jouw foto
Jouw foto
Chat openen
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?